HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα «πράσινα» ξανά ο Παπαγιάννης

Μία «ανάσα» από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο Έλληνας σέντερ αγωνίστηκε ελάχιστα τα ξημερώματα και στον ημιτελικό το...

Μία «ανάσα» από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο Έλληνας σέντερ αγωνίστηκε ελάχιστα τα ξημερώματα και στον ημιτελικό του Summer League ανάμεσα στους Μπλέιζερς και τους Γκρίζλις κι όπως όλα δείχνουν θα αποδεσμευτεί από την ομάδα του Πόρτλαντ.

Ο 21χρονος άσος είχε 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 άστοχο δίποντο σε 3 λεπτά συμμετοχής. Μέχρι την Πέμπτη (19/7), οι Μπλέιζερς θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα του δώσουν εγγυημένο συμβόλαιο ή θα τον αφήσουν ελεύθερο, πράγμα που μοιάζει δεδομένο.

Ο Παπαγιάννης, εφόσον μείνει ελεύθερος, αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, ο οποίος μπορεί να είναι πλήρης στη θέση «5» (Γκιστ, Λάσμε, Βουγιούκας), ωστόσο δεν πρόκειται να αφήσει άλλη ομάδα να πάρει τον Έλληνα ψηλό που θεωρείται παίκτης με τεράστια προοπτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.