HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

20o Τουρνουά Μπάσκετ Δ.Ε. Αροανίας (12,13,14 Αυγούστου)

Υπό την αιγίδα του Κέντρου Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων, και την συνεργασία και στήριξη των Πολιτιστικών Συλλόγων κα...

Υπό την αιγίδα του Κέντρου Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων, και την συνεργασία και στήριξη των Πολιτιστικών Συλλόγων και των ομάδων που συμμετέχουν, διοργανώνεται και φέτος το 20ο τουρνουά μπάσκετ της Δ.Ε. Αροανίας, στα γήπεδα Λεχουρίου και Σειρών, στις 12,13 και 14 Αυγούστου 2018.

Οι αγώνες διεξάγονται από επαγγελματίες διαιτητές και ιατρική κάλυψη. Το πρόγραμμα των αγώνων θα  ανακοινωθεί μετά  από κλήρωση που θα γίνει την Κυριακή 5 Αυγούστου 2018, παρουσία εκπροσώπων των συμμετεχόντων ομάδων.

Το τουρνουά αυτό είναι το μεγαλύτερο Πολιτιστικό – Αθλητικό γεγονός της περιοχής .

Για  20 ολόκληρα χρόνια, οι πολιτιστικοί σύλλογοι Αγραμπέλων, Αγριδίου, Λεχουρίου , Λιβαρτζίου, Τριποτάμων, Σειρών και Σοποτού, κατάφεραν να το κρατήσουν ζωντανό, και  να  είναι πόλος έλξης για μικρούς  και μεγάλους, όχι μόνο της Δ.Ε. Αροανίας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Καλαβρύτων, ( αφού τα τελευταία χρόνια συμμετέχουν και ομάδες εκτός  της Δ,Ε, Αροανίας), με τα μικροπροβλήματα και τις μικροεντάσεις  που παρατηρούνται  άλλωστε και σε αγώνες  παγκόσμιας εμβέλειας.

Προσκαλούμε φέτος  τους αθλητές με τις ομάδες τους που πρωτοξεκίνησαν το Τουρνουά  το 1998 στο γήπεδο του Λιβαρτζίου, να συμμετάσχουν στο φετινό τουρνουά και να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 20 χρόνια της κορυφαίας αυτής εκδήλωσης της περιοχής μας, και να τιμήσουμε  τους  εμπνευστές και ιδρυτές αυτής της ιδέας.

Για πληροφορίες και συμμετοχές μπορείτε να επικοινωνείτε με τους
Κώστα Θεοχάρη                         698 351 5007,
Δήμητρα Κωνσταντινίδη            697 702 4175 
Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο     697 7209853.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.