HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ: Εκλεισαν περισσότερες από τις μισές χειρουργικές αίθουσες

Από τις 9 χειρουργικές αίθουσες του ΠΓΝΠ λειτουργούν μόλις οι 4. Εχουν αναβληθεί όλα τα προγραμματισμένα τακτικά χειρουργεία και αντιμετω...

Από τις 9 χειρουργικές αίθουσες του ΠΓΝΠ λειτουργούν μόλις οι 4. Εχουν αναβληθεί όλα τα προγραμματισμένα τακτικά χειρουργεία και αντιμετωπίζονται, κατά προτεραιότητα τα έκτακτα και επείγοντα.

Ο σχεδιασμός εκτάκτου ανάγκης, που επιβάλλει η έλλειψη προσωπικού και ο οποίος έχει τεθεί ήδη σε εφαρμογή, θα ισχύσει για όλο τον Αύγουστο προκειμένου το ελάχιστο προσωπικό που στηρίζει τη λειτουργία τού χειρουργικού τομέα να μπορέσει να κάνει χρήση της άδειάς του.

Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπαίνουν στην αναμονή περιστατικά από τροχαία ή άλλα έκτακτα γεγονότα. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που κλείνουν χειρουργικές αίθουσες, αλλά πρόκειται για συνήθη πρακτική την καλοκαιρινή περίοδο. Φέτος όμως έκλεισαν περισσότερες από τις μισές κι έτσι η κατάσταση διογκώνεται περαιτέρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.