Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μελέτη για το Τ.Δ.Πλανητέρου

Μελέτη για τον ηλεκτροφωτισμό πεζοδρομίων της κοινότητας Πλανητέρου παρέδωσε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Απόστολος Παπαϊωάννου στον Δήμαρ...

Μελέτη για τον ηλεκτροφωτισμό πεζοδρομίων της κοινότητας Πλανητέρου παρέδωσε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Απόστολος Παπαϊωάννου στον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γιώργο Λαζουρά. Η μελέτη αλλά και το κόστος κατασκευής προϋπολογισμού 40.000ευρώ την καλύπτει η Ένωση Μύλων και Υδροτριβών Πλανητέρου, Πρόεδρος της οποίας είναι ο συμπατριώτης μας Ηρώδης Μητσόπουλος. Ο δήμος καλείται να καλύψει μερικά εκ των εξόδων και κυρίως να συνδράμει στην έγκριση της μελέτης και την αδειοδότηση του έργου.
Η μελέτη περιλαμβάνει: 
1. Ηλεκτροφωτισμό του τμήματος της δημοτικής οδού που συνδέει την πλατεία του Κοινοτικού Καταστήματος Πλανητέρου με τις πηγές μέχρι την διασταύρωση του με την παρόχθια οδό της βόρειας όχθης του Αροανίου σε μήκος 650μ
2. Τον ηλεκτροφωτισμό του τμήματος της παρόχθιας οδού της βόρειας όχθης του ποταμού Αροανίου, ως την άνω διασταύρωση και 140μ περίπου δυτικά μέχρι τον χείμαρρο Μέλαινα και 3. Τον ηλεκτροφωτισμό της ασφαλτοστρωμένης οδού από την θέση των πηγών και σε μήκος 180μ περίπου προς Βαγεναίικα. 
Από εφημερίδα "ΩΡΑ των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ"
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.