HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τραγική κατάληξη στην υπόθεση αναζήτησης των δίδυμων 9χρονων κοριτσιών

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της αναζήτησης των δύο δίδυμων 9χρονων κοριτσιών της οικογένειας Φιλιππόπουλου που αγνοούνταν από την ημ...

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της αναζήτησης των δύο δίδυμων 9χρονων κοριτσιών της οικογένειας Φιλιππόπουλου που αγνοούνταν από την ημέρα της φονικής πυρκαγιάς που κατέκαψε το Μάτι.

Την είδηση γνωστοποίησε ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας Γιώργος Τσούκαλης, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Σοφία και η Βασιλική βρέθηκαν αγκαλιασμένες με τον παππού και την γιαγιά τους στο Μάτι, όπου παραθέριζαν.

Ο τραγικός πατέρας της οικογένειας είχε απευθυνθεί από την επομένη της τραγωδίας σε όλες τις αρμόδιες αρχές και είχε δώσει δείγμα DNA προκειμένου να βοηθήσει στις έρευνες της αστυνομίας για την εξεύρεση των δύο κοριτσιών του.

Παρακολουθώντας το τηλεοπτικό πρόγραμμα είχε αναγνωρίσει λανθασμένα, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, τις κόρες του στα πρόσωπα δύο κοριτσιών που επέβαιναν σε αλιευτικό σκάφος που βοηθούσε στις επιχειρήσεις διάσωσης στην ευρύτερη περιοχή της Ραφήνας.

Το πρωί της Παρασκευής οι γονείς της μητέρας της οικογένειας είχαν προσέλθει στο εργαστήριο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών που βρίσκεται στο Γουδί, προσκομίζοντας προσωπικά αντικείμενα και παιχνίδια των δύο κοριτσιών και παρείχαν συμπληρωματικό υλικό DNA για να συνδράμουν στην έρευνα των ιατροδικαστών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.