Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: 63χρονος πήγε στο Άγιο Όρος και... εξαφανίστηκε

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματ...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα μια 64χρονη και ένας 48χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης και ένα ναρκωτικό δισκίο.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 49χρονος ημεδαπός διότι στις 13-7-2018 το απόγευμα, βρισκόμενος εντός καφετέριας, αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο ημεδαπού.

Σύλληψη ημεδαπού διωκόμενου με ένταλμα σύλληψης
Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 52χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε, ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Καλαβρύτων για υπόθεση διακεκριμένων κλοπών.

Δήλωση εξαφάνισης ημεδαπού
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό 63χρονου ημεδαπού, για τον οποίο δηλώθηκε εξαφάνιση από τον υιό του.
Ο 63χρονος είχε αναχωρήσει για Μονή του Αγίου Όρους και από τις 31-3-2018 μέχρι και σήμερα δεν έχει επικοινωνήσει με τους συγγενείς του.
Οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό του εξαφανισθέντα έχουν εκδοθεί σε όλες τις αστυνομικές Υπηρεσίες της Χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.