HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πάνω από 60 οι νεκροί - Τουλάχιστον 10 οι αγνοούμενοι σε μία από τις πιο φονικές πυρκαγιές του 21ου αιώνα!

Πάνω από 60 φαίνεται πως είναι οι νεκροί της φονικότερης πυρκαγιάς του 21ου αιώνα. Ακόμη 26 άνθρωποι περίμεναν αγκαλιασμένοι τον θάνατο ...

Πάνω από 60 φαίνεται πως είναι οι νεκροί της φονικότερης πυρκαγιάς του 21ου αιώνα.
Ακόμη 26 άνθρωποι περίμεναν αγκαλιασμένοι τον θάνατο στο Κόκκινο Λιμανάκι.  Η μακάβρια ανακάλυψη έγινε σε οικόπεδο στην Αργυρά Ακτή λίγα μέτρα από την θάλασσα.
159 οι τραυματίες - Οι 11 διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία της Αθήνας - Εισαγγελέας Αρείου Πάγου: Εντολή για διερεύνηση των αιτίων της φονικής πυρκαγιάς - Μεγάλες οι ευθύνες για την απώλεια τόσων ανθρώπινων ζωών.

Πάνω από 1.000 σπίτια και 300 οχήματα καταστράφηκαν - Οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν την τραγωδία από την καταστροφική φωτιά στο Μάτι και στο Νέο Βουτζά της Αττικής. Οι εικόνες που έχουν αντικρύσει όσοι βρέθηκαν στα σημεία που πέρασε η πύρινη λαίλαπα είναι τουλάχιστον φρικιαστικές.

Οι νεκροί είναι τόσο στην στεριά όσο και στην θάλασσα και οι ιστορίες πίσω από τον χαμό βρεφών, παιδιών, των μανάδων τους αλλά και ανθρώπων που έπεσαν στις φλόγες για να σώσουν τους δικούς τους θα μας στοιχειώνουν για καιρό. Μανάδες βρέθηκαν στα καμένα νεκρές να έχουν σκύψει πάνω από τα παιδιά τους για να τα προστατεύσουν μέχρι την τελευταία στιγμή. Γονείς έπεφταν με τα παιδιά τους στην θάλασσα για να σωθούν από τις φλόγες που έγλειφαν την ακτή. Και όλα αυτά στην καρδιά της Ελλάδας στην Αττική σε μια περιοχή λίγο πιο έξω από την Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.