HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΕΙΡΕΣ: 5ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5

Ο Σύλλογος Σειραίων  στα  πλαίσια των αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων του, διοργανώνει για Πέμπτη συνεχή χρονιά , υπό την αιγί...

Ο Σύλλογος Σειραίων  στα  πλαίσια των αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων του, διοργανώνει για Πέμπτη συνεχή χρονιά , υπό την αιγίδα του Κέντρου Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων, το 5ο τουρνουά  ποδοσφαίρου 5χ5 στις 16,17,18,19 και 20 Αυγούστου 2018.
Στο εξαιρετικό  γήπεδό μας,  με τις καινούριες κερκίδες τις οποίες πρόσφατα κατασκευάσαμε  με τη βοήθεια και του Δήμου Καλαβρύτων, τον οποίο θερμά ευχαριστούμε,  με μεγάλη χαρά και υπευθυνότητα θα καλωσορίσουμε τις ομάδες και το ποδοσφαιρόφιλο κοινό να απολαύσουμε ένα ευχάριστο  και ψυχαγωγικό 5/νθήμερο.
Στο τουρνουά μπορούν να λάβουν μέρος ομάδες  από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Καλαβρύτων και των όμορων Δήμων, κατά  προτίμηση υπό την αιγίδα των συλλόγων  τους.
Παρακαλούμε επίσης να συμμετάσχουν παιδιά που κατάγονται από τα χωριά μας και  να μην είναι επαγγελματίες  παίκτες  αναγνωρισμένων ομάδων.
Στόχος και σκοπός του τουρνουά εκτός από την ψυχαγωγία και τη συμμετοχή είναι η σύσφιξη των σχέσεων  μεταξύ των  παικτών,  η ενίσχυση της ευγενούς  άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθε».
Οι αγώνες διεξάγονται από επαγγελματίες διαιτητές και θα υπάρχει ιατρική κάλυψη
Για τον καλύτερο προγραμματισμό του Τουρνουά παρακαλούμε οι συμμετοχές να δοθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα, και όχι αργότερα από την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης των ζευγαριών,  που θα γίνει την Κυριακή 5 Αυγούστου, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων.
Για  πληροφορίες  και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με την πρόεδρο του συλλόγου κ. Δήμητρα Κωνσταντινίδη 697 702 4175 κα  τον υπεύθυνο για τις ομάδες  Αργύρη Ασημακόπουλο   694 979 2951.
 Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος                                Η Γραμματέας
Δήμητρα Κωνσταντινίδη                 Γιώτα Παυλοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.