HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Παραβίασε αυτοκίνητο και αφαίρεσε 2 κινητά τηλέφωνα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί προστασίας ζώων συντροφιάς Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην ...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί προστασίας ζώων συντροφιάς
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Ελίκη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, μετά από καταγγελία ένας 60χρονος ημεδαπός, διότι εγκατέλειψε σε κοινόχρηστο χώρο το σκύλο του.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι λίγη ώρα νωρίτερα αποπειράθηκε να διαρρήξει αυτοκίνητο 50χρονης ημεδαπής.

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 25χρονος αλλοδαπός, διότι αφαίρεσε από σταθμευμένο αυτοκίνητο 51χρονου ημεδαπού δυο κινητά τηλέφωνα.
Επισημαίνεται ότι τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για κλοπή
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες το πρωί στην Πάτρα εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία 72χρονης ημεδαπής, αφαιρώντας κοσμήματα και τιμαλφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.