Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο τουρισμός εκτοξεύει τις τιμές των καυσίμων στα νησιά στα 2 ευρώ

Τους δικούς της κανόνες, καθώς φαίνεται ακολουθεί η αγορά των πετρελαιοειδών στην Ελλάδα ιδιαίτερα δε στις παραθεριστικές περιοχές όπου ο...

Τους δικούς της κανόνες, καθώς φαίνεται ακολουθεί η αγορά των πετρελαιοειδών στην Ελλάδα ιδιαίτερα δε στις παραθεριστικές περιοχές όπου οι τιμές των καυσίμων κινούνται αντιστρόφως ανάλογα με τις διεθνείς τιμές κρατώντας σταθερά τα 2 ευρώ ανά λίτρο.

Παρά το γεγονός ότι η τιμή του πετρελαίου έχει μειωθεί σε διάστημα περίπου ενάμιση μήνα στα 73 δολάρια το βαρέλι μειωμένο σχεδόν κατά 5 δολάρια, στην ελληνική αγορά τα προβλήματα παραμένουν με τις τιμές να είναι σκαρφαλωμένες σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Η μέση τιμή της αμόλυβδης στην Αττική ήταν χθες στο 1,617 ευρώ το λίτρο, έχοντας αυξηθεί 1,3 λεπτά από τις αρχές του μήνα, στα Δωδεκάνησα η τιμή ήταν 1,793 ευρώ το λίτρο και έχει αυξηθεί κατά 1,8 λεπτά, στην Ευρυτανία 1,733 ευρώ το λίτρο (αύξηση 1,9 λεπτά), στο Ηράκλειο 1,702 ευρώ το λίτρο (αύξηση 0,6 λεπτά), στη Λακωνία 1,659 ευρώ το λίτρο (αύξηση 1,1 λεπτά), στη Λευκάδα 1,683  (αύξηση 1,2 λεπτά) στα Χανιά 1,962 ευρώ το λίτρο (αύξηση 1,2 λεπτά).]

Την ίδια ώρα όπως προκύπτει από το Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων οι τιμές σε κάποιες περιοχές έχουν ξεπεράσει τα 2 ευρώ το λίτρο με τους Φούρνους Ικαρίας η αμόλυβδη να διαμορφώνεται στις 2,035 ευρώ το λίτρο ενώ γενικότερα στην Ικαρία η τιμή κινείται πολύ υψηλά και η μέση τιμή στο νομό Σάμου φτάνει στα 1,815 ευρώ το λίτρο.

Επίσης πολύ κοντά στα 2 ευρώ το λίτρο είναι η Σίκινος, η Σέριφος, η Ανάφη, η Μήλος, η Σαντορίνη και άλλες άκρως τουριστικές περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.