Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

1.218 σπίτια μη κατοικήσιμα από τις μεγάλες φωτιές

Τεράστιος είναι ο αριθμός των σπιτιών που καταστράφηκαν από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική. Οι αυτοψίες από τα ειδικά κλιμάκ...

Τεράστιος είναι ο αριθμός των σπιτιών που καταστράφηκαν από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική. Οι αυτοψίες από τα ειδικά κλιμάκια συνεχίζονται και χιλιάδες πολίτες μένουν άστεγοι.

Μη κατοικήσιμα έχουν κριθεί, μέχρι στιγμής, 1218 σπίτια στις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές, σύμφωνα με τα στοιχεία από τις δυο πρώτες ημέρες των ελέγχων των μηχανικών του Υπουργείου Υποδομών. Πρόκειται για το 48,95% από τα 2.489 κτίρια που έχουν ελεγχθεί έως τώρα. Τα υπόλοιπα 1272, δηλαδή το 51,07%, κρίθηκαν κατοικήσιμα.

Χθες έγιναν 1.740 αυτοψίες και οι υπόλοιπες 749 πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη, τις οποίες διενήργησαν 340 μηχανικοί του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Επίσης, σε συνεργασία του Υπουργείου με την Περιφέρεια Αττικής, μεταφέρθηκαν 305 συνολικά -κατεστραμμένα από την πυρκαγιά- αυτοκίνητα, για να ελευθερωθούν οι κλεισμένοι δρόμοι στο Μάτι του δήμου Μαραθώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.