HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανεξαρτητοποίηση Δουκλιά - Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Τριγμούς προκάλεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, σημερα το απόγευμα (είναι σε εξέλιξη), το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης που ...

Τριγμούς προκάλεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, σημερα το απόγευμα (είναι σε εξέλιξη), το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης που αφορούσε την "αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καλαβρύτων «ΔΗΚΕΚ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ», Αντιδημάρχου Δ.Ε. Κλειτορίας, Βασιλείου Καρρά και - λόγω της εξ αυτής (της αντικατάστασης) μεταβολής της συγκρότησης, σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου - περί ορισμού, του Προέδρου και του Αντιπροέδρου αυτού.
Η πρόταση του Δημάρχου ήταν να αναλάβει ο ίδιος την Προεδρεία της Δημοτικής Επιχείρησης και ο κος Δουκλιάς να μείνει ως μέλος.
Να σημειώσουμε οτι το θέμα προέκυψε με την παραίτηση του κου Βασιλείου Καρρά ο οποίος, όπως δήλωσε στη συνεδρίαση έγινε λόγω φόρτου εργασιών. 
Το λόγο πήρε ο κος Σωτήρης Δουκλιάς, ο οποίος μίλησε για "εντολή" του κου Κοντογιάννη προς τον Δήμαρχο και έθεσε την ανεξαρτητοποίησή του από την Δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας, ενώ δεν δέχθηκε να παραμείνει ως μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης. Παραίτηση από το Δ.Σ. της επιχείρησης έθεσε και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Γιώργος Παπακανέλλος. (Δείτε αναλυτικά όλους τους διαλόγους και τις τοποθετήσεις στο βίντεο που ακολουθεί)
Την πρόταση του Δημάρχου υπερψήφισαν 9 δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας ενώ απείχαν της ψηφοφορίας όλοι οι σύμβουλοι μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης. Η πρόταση τελικά δεν πέρασε αφού όπως ορίζει ο νόμος πρέπει να υπάρχει πλειοωηφία του 50% +1 του συνόλου των δημοτικών συμβούλων και όχι απλά η πλειοψηφία. Το ζήτημα θα λυθεί όπως όλα δείχνουν σε επόμενο συμβούλιο.
Η ουσία είναι οτι προκλήθηκαν σοβαροί κραδασμοί στην παράταξη της πλειοψηφίας...     


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.