HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ιερώνυμος για Σκοπιανό: "Δεν δίνουμε πουθενά το όνομά μας"

Η θέση της Εκκλησίας είναι ξεκάθαρη για το Σκοπιανό, αλλά για το ζήτημα αυτό, υπεύθυνη είναι η Βουλή, τόνισε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. ...

Η θέση της Εκκλησίας είναι ξεκάθαρη για το Σκοπιανό, αλλά για το ζήτημα αυτό, υπεύθυνη είναι η Βουλή, τόνισε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

«Δεν γινόμαστε Έλληνες μόνο μία στιγμή ή μία ημέρα. Έλληνες είμαστε κάθε μέρα, κάθε ώρα. Η Εκκλησία πήρε θέση. Είπε ξεκάθαρα ότι δεν δίνουμε πουθενά το όνομά μας, αλλά δεν είναι έργο της Εκκλησίας», δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος, από τον Αυλώνα όπου βρέθηκε, για να παραστεί στα εγκαίνια της Λαογραφικής έκθεσης στο Πνευματικό Κέντρο.

«Η Εκκλησία δεν κάνει συλλαλητήρια, οι πολίτες εξέλεξαν Βουλή και η Βουλή είναι υπεύθυνη για αυτά. Οι Έλληνες είναι υπεύθυνοι που ψηφίζουν και η Βουλή που διοικεί αυτόν τον τόπο», συμπλήρωσε.

Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος θα βρεθούν στη βόρεια Εύβοια, όπου θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο στην Ιερά Μονή του Οσίου Δαυίδ οι εκδηλώσεις για την αγιοκατάταξη του Οσίου Ιακώβου Τσαλίκη.
Δαυίδ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.