HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θανάσιμος τραυματισμός ανηλίκου σε τροχαίο ατύχημα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράνομη είσοδο Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς το...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράνομη είσοδο
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, δυο αλλοδαποί, ηλικίας 38 και 34 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα μας.

Σύλληψη αλλοδαπού με ένταλμα
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 42χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πατρών, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι λίγο νωρίτερα μετέβη σε κατάστημα υπεραγοράς τροφίμων και εκμεταλλευόμενος ολιγόλεπτη απουσία 30χρονης εργαζόμενης αφαίρεσε το κινητό της  τηλέφωνο.
Επισημαίνεται ότι το κλεμμένο κινητό βρέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημαπαράσυρση ανήλικου
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό, το οποίο συνέβη χθες το απόγευμα στην Παραλία Πατρών, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος ημεδαπός, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, παρέσυρε αγόρι ηλικίας έξι ετών, που κινούταν πεζό, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του.
Ο ανήλικος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο», όπου λίγη ώρα αργότερα απεβίωσε.
Επιπλέον, συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών ο 44χρονος οδηγός για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ για τις συνθήκες και τα αίτια πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται προανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.