Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πανελλήνιες 2018: Δείτε τα θέματα για Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών

Συνεχίζονται οι πανελλήνιες 2018 και σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που διαγωνίζονται σε τρία μαθήματα για τις πανελλαδικές, και συγκεκριμέ...

Συνεχίζονται οι πανελλήνιες 2018 και σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που διαγωνίζονται σε τρία μαθήματα για τις πανελλαδικές, και συγκεκριμένα στα μαθήματα της Ιστορίας, της Φυσικής και της Ανάπτυξης Εφαρμογών.

Την Τετάρτη οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, διαγωνίζονται στις πανελλήνιες 2018, στην Ιστορία για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, στη Φυσική η Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό περιβάλλον για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.
Στη συνέχεια, στις 15 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών) ή τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).
Οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν στις 19 Ιουνίου, με το μάθημα της Βιολογίας (γενικής παιδείας και προσανατολισμού).
Τετάρτη 13/06/2018
Ιστορία Ο.Π Ανθρωπιστικών ΣπουδώνΕΚΦΩΝΗΣΕΙΣΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Φυσική Ο.Π Θετικών ΣπουδώνΕΚΦΩΝΗΣΕΙΣΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Ανάπτυξη Εφαρμογών Σε Προγραμματιστικό ΠεριβάλλονΟ.Π Σπουδών Οικονομίας & ΠληροφορικήςΕΚΦΩΝΗΣΕΙΣΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.