HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Τι κατέγραψε το Αστυνομικό δελτίο το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Σύλληψη αλλοδαπού  για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας ...

Σύλληψη αλλοδαπού  για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για κλοπή.

Σύλληψη ημεδαπού  για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 19 μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για σωματική βλάβη από αμέλεια
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 54χρονου ημεδαπού, διότι χθες το βράδυ, στο Πανόραμα Αιγιαλείας, σκύλος του προκάλεσε σωματικές βλάβες σε 46χρονη ημεδαπή που κινούταν πεζή, δαγκώνοντάς την σε διάφορα σημεία του σώματός της.
Η 46χρονη μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.