Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Προσποιούταν την αστυνομικό και απέσπασε από ηλικιωμένη 15.000 ευρώ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστης δράστιδας για απάτη Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφα...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστης δράστιδας για απάτη
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστης δράστιδας, η οποία χθες το μεσημέρι, προσποιούμενη την αστυνομικό, επικοινώνησε τηλεφωνικά με ηλικιωμένη ημεδαπή και με το πρόσχημα ότι η κόρη της έχει προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, της απέσπασε το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί δεσποζομένων κι αδέσποτων ζώων συντροφιάς
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι σύμφωνα με καταγγελία  διατηρούσε σε  μπαλκόνι οικίας του ένα σκύλο το οποίο είχε μόνιμα δεμένο παραβιάζοντας με αυτό τον τρόπο τους κανόνες ευζωίας του.

Σύλληψη τριών αλλοδαπών για παράνομη είσοδο
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί, ηλικίας διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.