Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της Δευτέρας 11 Ιουνίου 2018

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα,  από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ...

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα,  από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.
Εξιχνίαση κλοπής και σύλληψη ημεδαπής γυναίκας για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων
Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, κλοπή που διαπράχθηκε προχθές το πρωί, στις Καμάρες Αιγιαλείας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ανηλίκων ημεδαπών, ηλικίας 14, 13 και 10 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις ανήλικοι ενεργώντας από κοινού εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία ημεδαπού στις Καμάρες και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ και δυο ρολόγια.
Επιπλέον, στο πλαίσιο των ερευνών, συνελήφθη και η μητέρα των τριών ανηλίκων για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας τους.
Σύλληψη δύο ημεδαπών γυναικών για παραμέληση αποτροπής από επαιτεία ή αλητεία κατά συναυτουργία
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, δυο ημεδαπές γυναίκες, ηλικίας 27 και 32 ετών, διότι διαπιστώθηκε να  προτρέπουν τα ανήλικα τέκνα τους σε επαιτεία, ζητώντας χρήματα από διερχόμενους πεζούς και οδηγούς.
Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 28χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε να διαθέτει προς πώληση σε παρυφές λαϊκής αγοράς 372 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 300 γραμμάρια λαθραίου καπνού.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν  τρία ναρκωτικά δισκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.