HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Τι κατέγραφε το αστυνομικό δελτίο την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018

Σύλληψη ημεδαπού  για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δ...

Σύλληψη ημεδαπού  για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε σε ανασφάλιστο σταθμευμένο όχημα 91χρονου ημεδαπού, αλλά δεν ολοκλήρωσε την πράξη του καθότι έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 12χρονος ημεδαπός, διότι ενεργώντας από κοινού με ακόμα τρεις άγνωστους δράστες εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία 39χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν ένα πορτοφόλι, που περιείχε το χρηματικό ποσό των τριακοσίων ευρώ, καθώς και έγγραφα.

Σύλληψη αλλοδαπού   για παράνομη έξοδο και κατοχή πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Κρατικό Αερολιμένα Αράξου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αιθιοπίας, διότι επιχείρησε να εξέλθει παράνομα από την Χώρα με τελικό προορισμό τις Βρυξέλλες, επιδεικνύοντας κατά τον έλεγχο, διαβατήριο Αρχών Αιθιοπίας, στο οποίο είχε επικολλήσει πλαστή θεώρηση Ιταλικών Αρχών.

Σύλληψη τριών  ημεδαπών για κλοπή
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας,  τρεις ημεδαποί (δυο άνδρες – μια γυναίκα) ηλικίας 51, 28 και 43 ετών αντίστοιχα, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΥΑΔ στις οικίες τους,  διαπιστώθηκε ότι είχαν προβεί σε απευθείας υδροδότηση τους από το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης, χωρίς την καταβολή σχετικού αντιτίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.