HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

O Καιρός του τριημέρου στα Καλάβρυτα

Με Ηλιοφάνεια και με λίγες τοπικές νεφώσεις τοπικά, θα περάσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος οι κάτοικοι του νομού Αχαΐας. Αναλυτικά ...

Με Ηλιοφάνεια και με λίγες τοπικές νεφώσεις τοπικά, θα περάσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος οι κάτοικοι του νομού Αχαΐας. Αναλυτικά θα επικρατήσουν οι εξής καιρικές συνθήκες.

Για τα Καλάβρυτα προβλέπεται.
Παρασκευή 25-5-18
Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώσουν από το μεσημέρι και μετά και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ .Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 βαθμούς η ελάχιστη έως 23 βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο 26-5-18
Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις τοπικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ .Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 βαθμούς η ελάχιστη έως 21 βαθμούς η μέγιστη.

Κυριακή 27-5-18
Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις τοπικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ .Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 βαθμούς η ελάχιστη έως 23 βαθμούς η μέγιστη.

Δευτέρα 28-5-18 Αγίου Πνεύματος
Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις,τοπικά πιο πυκνές με πιθανότητα για τοπικές βροχές το απόγευμα .Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ .Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 βαθμούς η ελάχιστη έως 22 βαθμούς η μέγιστη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.