Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΝΔΑΛΟΣ: Εndur-αδες απ όλο τον κόσμο απολαμβάνουν μοναδικές ομορφιές (ΦΩΤΟ)

Πλατεία και βουνά γέμισαν ζωή σημερα στον Κάνδαλο. Πάνω απο 200 συμμετέχοντες του παγκοσμίου πρωταθλήματος enduro rally raid απο όλο τον...

Πλατεία και βουνά γέμισαν ζωή σημερα στον Κάνδαλο. Πάνω απο 200 συμμετέχοντες του παγκοσμίου πρωταθλήματος enduro rally raid απο όλο τον κόσμο, άρχισαν να καταφθάνουν στην πλατεία του χωρίου απο τις δέκα το πρωί με πρώτη στάση την πλατεία για νερό στην βρύση και κέρασμα στον Κανέλλο, ο οποίος έβαλε και πάλι τα καλοκαιρινά του.

Τα βουνά του Κανδάλου  γέμισαν ήχους απο μηχανάκια, buggies, γουρούνες που οργώνουν τους δρόμους που  διανοίχτηκαν το 1988 & συνέδεσαν τον Κανδαλο με τον απανωκαμπο και το Χιονοδρομικό  και αποτέλεσαν την δεύτερη ειδική διαδρομή του αγωνα. έργα που κανεις δεν φανταζόταν την αναγνωρισιμότητα τους και την συμβολή τους για αναπτυξη 30 χρονια πριν.
Για το λόγο αυτο ο προεδρος του Κανδάλου Τάκης Χρυσόπουλος εξέφρασε και εκφράζει τις ευχαριστίες του στους διοργανωτές που με μια απλή επίσκεψη στο χωρίο κατάλαβαν τις δυνατότατες και τις υποδομές που υπάρχουν για την φιλοξενια αυτου του αγώνα παγκόσμιας εμβέλειας τοσο απο πλευρας διαδρομών κ φυσικού τοπίου οσο και απο τις ομορφιές του Κανδαλου αυτην την εποχη που ο ιδιος φροντιζει να υπαρχουν καθε μερα του χρονου.
Όοι οι Κανδαλιώτες μας μεταφέρουν τα Συγχαρητηρια, ευχόμενοι καλη επιτυχία και καλη επιστροφή σε ολους τους συμμετέχοντες.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.