Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πτώση Mirage: Τι έδειξε ο καταγραφέας πτήσης του μοιραίου αεροσκάφους

Σε δέκα ημέρες αναμένεται να έχει στα χέρια της η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία το πόρισμα της επιτροπής διερεύνυσης από το τι ακριβώς πρόκ...

Σε δέκα ημέρες αναμένεται να έχει στα χέρια της η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία το πόρισμα της επιτροπής διερεύνυσης από το τι ακριβώς πρόκαλεσε την πτώση του μοιραίου «Mirage 2000-5» που κατέπεσε στις 12 Απριλίου 9 μίλια από το αεροδρόμιο της Σκύρου και οδήγησε στον θάνατο τον σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο.

Η πολεμική αεροπορία ενημερώθηκε πριν από λίγες ημέρες από την Γαλλική εταιρεία η οποία παρέλαβε τον καταγραφέα του αεροσκάφους για να « διαβάσει» τα στοιχεία της πτήσης πριν από την πρόσκρουση.

Σύμφωνα με τη Γαλλική εταιρεία το συγκεκριμένο αεροσκάφος δεν παρουσίασε κάποιο τεχνικό πρόβλημα.

Με δεδομένο λοιπόν το γεγονός ότι δεν υπήρξε βλάβη, η επιτροπή διερεύνισης θα προχωρήσει στο πόρισμα και θα ενημερώσει την οικογένεια του εκλιπόντος για το πώς χάθηκε ο άτυχος σμηναγός που έπεσε την ώρα του καθήκοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.