HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Παράνομο ρεύμα, λαθραία τσιγάρα και κλοπή εξοπλισμού ψησταριάς

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγ...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην οικία του, από αρμόδιο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ Αιγίου, διαπιστώθηκε ότι την ρευματοδοτούσε παράνομα.

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας μια 34χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών για υπόθεση ναρκωτικών.

Σύλληψη τριών  αλλοδαπών για παράνομη είσοδο
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, δυο  αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26 και 21 ετών, καθώς και ένας 36χρονος υπήκοος Ιράκ, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα μας.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση  του  Τελωνειακού Κώδικα
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 44χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (499) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και ένα κιλό λαθραίου καπνού, τα οποία διέθετε προς πώληση.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι χθες τα ξημερώματα στο Αίγιο διέρρηξε ψητοπωλείο 51χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε τμήμα του εξοπλισμού της επιχείρησης, αξίας 10.000 ευρώ.
Επιπλέον, σε σωματική έρευνα που ενήργησαν στον δράστη οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι, καθώς και τον κλεμμένο εξοπλισμό, ο οποίος κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα.

Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 44χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία  του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών και χρηματική ποινή χιλίων ευρώ, για παράβαση του Τελωνειακού κώδικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.