HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Φόλες σε κατοικίδια, διακεκριμένες κλοπές και η ληστεία στην Ροδοδάφνη

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη ανήλικου ημεδαπού με ένταλμα βίαιης προσαγωγής Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνο...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ανήλικου ημεδαπού με ένταλμα βίαιης προσαγωγής
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 14χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα βίαιης προσαγωγής του κ. Ανακριτή Μεσολογγίου, για υπόθεση διακεκριμένων κλοπών.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα στην Ροδοδάφνη Αιγιαλείας, ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν εμπορικό κατάστημα και αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 3.500 ευρώ, καθώς και έγγραφα της επιχείρησης.
Διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για παράβαση του νόμου περί προστασίας δεσποζομένων κι αδέσποτων ζώων συντροφιάς
Από τους αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία ημεδαπού, σε προγενέστερο χρόνο, στο Κάτω Καστρίτσι, παρείχε δηλητηριασμένη τροφή σε τρεις αδέσποτους σκύλους, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο θάνατος τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.