Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Αντσελότι θέλει τον Μανωλά στη Νάπολι

Πρώτος στόχος της Νάπολι για τον κέντρο της άμυνας είναι ο Κώστας Μανωλάς, σε περίπτωση που ο Καλιντού Κουλιμπαλί πωληθεί την καλοκαιρινή...

Πρώτος στόχος της Νάπολι για τον κέντρο της άμυνας είναι ο Κώστας Μανωλάς, σε περίπτωση που ο Καλιντού Κουλιμπαλί πωληθεί την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Την περίπτωση του Κώστα Μανωλά εξετάζει η Νάπολι για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής, εφόσον ο Καλιντού Κουλιμπαλί φύγει από την ομάδα το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τη «Gazzetta dello Sport», οι «παρτονοπέι» είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τη ρήτρα ύψους 38.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του διεθνή Έλληνα αμυντικού με τη Ρόμα, προκειμένου να τον αποκτήσουν.

Μένει να φάνει ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσει στην υπόθεση ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του με τους «τζαλορόσι» μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.