Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εκτέλεσαν γυναίκα έξω από το σπίτι της στη Μάνδρα

Θύμα εν ψυχρώ εκτέλεσης φαίνεται πως έπεσε μία 51χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή νωρίς το πρωί έξω από το σπίτι της, στη συμβολή των οδών...

Θύμα εν ψυχρώ εκτέλεσης φαίνεται πως έπεσε μία 51χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή νωρίς το πρωί έξω από το σπίτι της, στη συμβολή των οδών Μακεδονομάχων και Πλαστήρα, στην Μάνδρα.

Την γυναίκα ανακάλυψε λίγο μετά τις έξι το πρωί μία περαστική γυναίκα που είδε έξω από την είσοδο του σπιτιού της το θύμα ανάσκελα και κάλεσε τις Αρχές, ενώ εικάζεται πως η δολοφονία έγινε περίπου μισή ώρα μετά τις 5 το πρωί, καθώς λίγο πριν αποχώρησε από νυχτερινή διασκέδαση που βρισκόταν με μία φίλη της για να επιστρέψει στο σπίτι της.

Το θύμα φέρει τραύμα από όπλο στο κεφάλι ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν δύο κάλυκες. Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο αντρών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και έχει κληθεί ιατροδικαστής και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για να συλλέξουν ό,τι στοιχείο τυχόν βοηθήσει τις έρευνες της Ασφάλειας.

Η 51χρονη είχε ένα γιο, ήταν χωρισμένη αρκετά χρόνια πριν από τον πρώην σύζυγό της που είναι γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή και πρώην παράγοντας ποδοσφαιρικής ομάδας, με τον οποίο δεν φέρεται να είχε τεταμένες σχέσεις.

Αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από γείτονες, οι οποίοι όμως δεν φαίνεται να αντιλήφθηκαν το παραμικρό και οι αστυνομικοί δίνουν αγώνα δρόμου για να διαπιστώσουν τα κίνητρα αυτής την εν ψυχρώ εκτέλεσης, καθώς στην παρούσα φάση δεν μπορεί να εξαιρεθεί τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.