HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Χουντικές πρακτικές και καψόνια» στο Πανεπιστήμιο Πατρών

«Χουντικές πρακτικές και καψόνια» στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, καταγγέλλουν σε βάρος τους φοιτητές, από συγ...

«Χουντικές πρακτικές και καψόνια» στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, καταγγέλλουν σε βάρος τους φοιτητές, από συγκεκριμένη Ακαδημαΐκό. Στην καταγγελία  οι φοιτητές κάνουν λόγο «για αντιδημοκρατικές, αυταρχικές και απόλυτες συμπεριφορές, αναφορικά με τον τρόπο και τις μεθόδους διδασκαλίας».

Ειδικότερα η Πανεπιστημιακός, εγκαλείται από τους φοιτητές, πως ακύρωσε χωρίς να δώσει εξηγήσεις, εργασία που τους είχε ανατεθεί πριν δυο μήνες και η πλειοψηφία των φοιτητών είχε ετοιμάσει, για τη σύνταξη ερωτηματολόγιων για τα social media.

Της πρωτοφανούς ακαδημαΐκής διαδικασίας, όπως υποστηρίζουν οι φοιτητές, ακολούθησαν «απειλές» για απουσίες. Συγκεκριμένα η Καθηγήτρια φέρεται να τους ενημέρωσε δια μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, πως δεν μπορούν να έχουν παραπάνω από μια απουσία στο μάθημα της, σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούν να δώσουν και εξετάσεις και η εργασία θα μετρήσει κατά 50%, όσον αφορά την βαθμολογία στο μάθημα της.

Ένα ακόμα μελανό σημείο στη «προβληματική» σχέση φοιτητών – Καθηγήτριας είναι όπως υποστηρίζουν οι πρώτοι, το γεγονός πως η Πανεπιστημιακός, έχει προγραμματίσει τις ώρες συνάντησης που μπορεί να έχουν μαζί της, τις ίδιες ώρες που έχει μάθημα, κατά συνέπεια κανείς δεν μπορεί να κλείσει ραντεβού μαζί της.

Την Τρίτη τουλάχιστον 150 φοιτητές, επισκέφθηκαν τον Πρόεδρο του Τμήματος Διοίκησης και Επιχείρησης, στον οποίο γνωστοποίησαν την κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.