Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΡΗΜΑΖΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ

Στον Εισαγγελέα Καλαβρύτων απολογήθηκαν πριν από λίγο σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορταζ του kalavrytanews.com , τα τέσσερα άτομα που συνε...

Στον Εισαγγελέα Καλαβρύτων απολογήθηκαν πριν από λίγο σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορταζ του kalavrytanews.com, τα τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων και που κατηγορούνται για εμπλοκή στους σε σωρεία ληστειών και κλοπών σε πολλά από τα χωριά των Καλαβρύτων.

Το χρονικό
Όπως είχε αποκαλύψει το kalavrytanews.com, τέσσερα άτομα, εδώ και αρκετό καιρό, όργωναν τα χωριά των Καλαβρύτων και χτυπούσαν, (κυριολεκτικά και μεταφορικά), ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους και γερόντισσες με σκοπό να υφαρπάξουν ότι μπορούν. Η δράση της εγκληματικής ομάδας, έχει καταγραφεί, σε Λυκούρια (διαβάστε εδώ), Λεχούρι, Κερασιά, Πλάκα, Τριπόταμα, Κέρτεζη, Φλάμπουρα, ενώ ελέγχονται και για τις κλοπές στα Φίλια, Κέρτεζη αλλά και σε άλλα χωριά. 
Η άντρες του Αστυνομικού τμήματος Καλαβρύτων, έχοντας συλλέξει όλες τις πληροφορίες, έδρασαν μεθοδικά και παρακολουθούσαν κάθε πιθανή τους κίνηση, έχοντας στα "χέρια" τους τις περιγραφές των δύο οχημάτων που χρησιμοποιούσαν. Χθες το μεσημέρι, στην ε.ο. Καλαβρυτων - Κλειτορίας, τους εντόπισαν και τους οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων. Με τα δεδομένα που είχαν και τις καταθέσεις μαρτύρων, ξεκλείδωσαν την δράση των τεσσάρων και "έδεσαν" το κατηγορητήριο κακουργηματικού χαρακτήρα.
Σήμερα το απόγευμα οι τέσσερις συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στο Εισαγγελέα Καλαβρύτων και απολογήθηκαν επί τρίωρο. Θα ακολουθήσει η προσαγωγή τους στον ανακριτή και εκεί θα κριθεί η τύχης τους, για τον αν θα προφυλακιστούν.
Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία της τοπικής Αστυνομίας, που αν και με πενιχρά μέσα και ελλείψεις προσωπικού, κάνει τα πάντα για την προστασία της επαρχίας μας και αξίζουν τα συγχαρητήρια μας. 
ρεπορτάζ για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Νίκος Κυριαζής



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.