Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΠΟ: Βρίζεις τον πρόεδρό σου; Κλείνει η θύρα σου!

ΕΠΟ και Super League έχουν έτοιμες προτάσεις για τις τροποποιήσεις των κανονισμών, που θα τεθούν προς ψήφιση στη Γενική Συνέλευση της Ομο...

ΕΠΟ και Super League έχουν έτοιμες προτάσεις για τις τροποποιήσεις των κανονισμών, που θα τεθούν προς ψήφιση στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, με την προϋπόθεση ότι θα εξασφαλίσουν την έγκριση των FIFA-UEFA.

Μια από αυτές και η οποία έχει μεγάλο ενδιαφέρον φέρνει στη δημοσιότητα η «Live Sport». Τι προβλέπει η εφαρμογή αυτού του μέτρου; Να γίνεται κλείσιμο θύρας ή μέρος αυτής, όταν οπαδοί που βρίσκονται σε αυτή στρέφονται κατά της διοίκησης της ομάδας τους.

Επιπλέον, η διοργανώτρια Αρχή προτείνει στην ομοσπονδία την αλλαγή του άρθρου 15 του Πειθαρχικού Κώδικα, ζητώντας μεταξύ άλλων, να προστεθεί παράγραφος με τίτλο «Συνθήκες μη ασφαλούς έναρξης ή συνέχισης αγώνα». Με αυτήν την παράγραφο θα δίνεται στον διαιτητή η δυνατότητα -εφόσον περάσει- αναβολής ή ματαίωσης αγώνα, σε περίπτωση που η διακοπή ξεπεράσει τα 45 λεπτά. Σε αυτό το διάστημα ο ρέφερι της αναμέτρησης μπορεί να ζητήσει και την εκκένωση κερκίδων.

Πάντως, η συγκεκριμένη πρόταση της Λίγκας αναμένεται να απορριφθεί από την ΕΠΟ, διότι εκτιμάται ότι δεν είναι εφικτό σενάριο η ομαλή αποχώρηση των οπαδών από το γήπεδο σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.