HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γυμνάσιο Καλαβρύτων: Στον Δάσκαλό μας Ανδρέα Τσαβαλά με αγάπη

Χθες, 30 Μαΐου 2018, οι μαθητές του Γυμνασίου Καλαβρύτων παρουσίασαν τα έργα της Τεχνολογίας τα οποία έφτιαξαν τη φετινή σχολική χρονιά...

Χθες, 30 Μαΐου 2018, οι μαθητές του Γυμνασίου Καλαβρύτων παρουσίασαν τα έργα της Τεχνολογίας τα οποία έφτιαξαν τη φετινή σχολική χρονιά και τα αφιέρωσαν στον "αγαπημένο" όπως τον αποκαλούν καθηγητή τους, κύριο Ανδρέα Τσαβαλά. Το ήδη φορτισμένο κλίμα έγινε ακόμη πιο συγκινητικό, όταν ο εκλεκτός εκπαιδευτικός μας ανακοίνωσε ότι η σημερινή μέρα οριοθετεί το τέλος της εκπαιδευτικής του πορείας , καθώς έφτασε και γι΄αυτόν η ώρα της συνταξιοδότησής του. Μαθητές και καθηγητές ειλικρινά συγκινημένοι αποχαιρέτησαν τον κ. Ανδρέα Τσαβαλά και του ευχήθηκαν να έχει υγεία και ευτυχία ως τα βαθιά του γεράματα. Η απουσία του θα είναι αισθητή καθώς θα λείπει από τη σχολική τάξη η πληθωρική και βαθιά ανθρώπινη προσωπικότητά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.