Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων, την ώρα που λίγα μέτρα πιο πάνω, εκατοντάδες κόσμου, γιόρταζαν την Ανάσταση ...

Τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων, την ώρα που λίγα μέτρα πιο πάνω, εκατοντάδες κόσμου, γιόρταζαν την Ανάσταση του Θεανθρώπου.
Ο πατέρας, τα τρία της αδέλφια και συγγενείς της άτυχης 40χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο χθες το απόγευμα στον Λάδωνα (δείτε εδώ), έφτασαν στο Νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί η σορός της και εκτυλίχθηκαν δραματικές στιγμές ανείπωτου πόνου. Κοντά στους συγγενείς βρέθηκε και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Λαζουράς, για συμπαράσταση, αλλά και για όποια ανάγκη χρειαστούν από μέρους τους Δήμου.
Η σορός της 40χρονης μεταφέρθηκε κατα της 2πμ από το Νοσοκομείο Καλαβρύτων στο Νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία-νεκροτομή

Το χρονικό της τραγωδίας 
Σύμφωνα με επιτόποιο ρεπορταζ του kalavrytanews.com, ομάδα έξι ατόμων έκαναν κατάβαση του Λάδωνα από τα Φιλέικα Καλύβια προς τη λίμνη.
Σε ένα σημείο ενδιάμεσα της διαδρομής η βάρκα ανετράπη και τα έξι άτομα βρέθηκαν στο νερό. Η άτυχη 40χρονη παρασύρθηκε στα νερά κάτω από κορμούς δένδρων με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
Η άτυχη 40χρονη είχαν ξανακάνει ράφτινγκ  στο Λάδωνα μόλις πριν λίγες ημέρες και ήταν όλοι από την Αθήνα. Στην βάρκα, σύμφωνα με ρεπορταζ του kalavrytanews.com, επέβαιναν και τα δύο παιδιά της ηλικίας 10 και 12 ετών που σώθηκαν, αλλά ακόμα δεν γνωρίζουν την τραγική κατάληξη. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στην Δάφνη Καλαβρύτων. 
Το άψυχο σώμα της 40χρονης, εντοπίστηκε μερικά μέτρα πιό κάτω από την ανατροπή της βάρκας, εγκλωβισμένη κάτω από κλαδιά και κορμούς δέντρων.  
Στο σημείο της τραγωδίας, έσπευσαν, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Καλαβρύτων, η ΠΥ Καλαβρύτων και περιπολικό του τμήματος Κλειτορίας, πολιτική προστασία του Δήμου Καλαβρύτων και άτομα που γνώριζαν την περιοχή.
Προανάκριση για το τραγικό δυστύχημα διενεργεί το Α.Τ. Κλειτορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.