Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τραγωδία στο Λάδωνα - Όλες οι λεπτομέρειες για τον πνιγμό της 40χρονης

Νεκρή ανασύρθηκε πριν λίγο 40χρονη η οποία έκανε ράφτινγκ στο Λάδωνα. Σύμφωνα με ρεπορταζ του kalavrytanews.com, ομάδα έξι ατόμων έκα...

Νεκρή ανασύρθηκε πριν λίγο 40χρονη η οποία έκανε ράφτινγκ στο Λάδωνα.

Σύμφωνα με ρεπορταζ του kalavrytanews.com, ομάδα έξι ατόμων έκαναν κατάβαση του Λάδωνα από τα Φιλέικα Καλύβια προς τη λίμνη.

Σε ένα σημείο ενδιάμεσα της διαδρομής η βάρκα ανετράπη και τα έξι άτομα βρέθηκαν στο νερό. Η άτυχη 40χρονη παρασύρθηκε στα νερά κάτω από κορμούς δένδρων με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο σύμφωνα με τις πληροφορίες.
 Η άτυχη 40χρονη είχαν ξανακάνει ράφτινγκ  στο Λάδωνα και ήταν όλοι από την Αθήνα. Στην βάρκα, σύμφωνα με ρεπορταζ του kalavrytanews.com, επέβαιναν και τα δύο παιδιά της ηλικίας 10 και 12 ετών που σώθηκαν.
Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Καλαβρύτων, η ΠΥ Καλαβρύτων και περιπολικό τουτμήματος Κλειτορίας, πολιτική προστασία του Δήμου Καλαβρύτων και άτομα που γνώριζαν την περιοχή.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.