HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΡΕΧΛΟ: "Έφυγε" ο δρόμος στην Πατρών - Καλαβρύτων

Εκτεταμένη καθίζηση έχει σημειωθεί στην Καλαβρύτων - Πατρών μέσω Χαλανδρίτσας, στο 10 χλμ. στο ύψος της κοινότητας του Τρεχλού. Από την ...

Εκτεταμένη καθίζηση έχει σημειωθεί στην Καλαβρύτων - Πατρών μέσω Χαλανδρίτσας, στο 10 χλμ. στο ύψος της κοινότητας του Τρεχλού. Από την κατολίσθηση η οποία σημειώθηκε μετά τις συνεχείς βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, αποκόπηκε η μία λωρίδα του δρόμου, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διεξάγεται εκ περιτροπής, από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλάβρυτα.
Το οδόστρωμα στην κατεύθυνση προς Πάτρα είναι κλειστό ενώ η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου καθίσταται πλέον ιδιαίτερα επικίνδυνη.
Χθες Πέμπτη στην περιοχή βρέθηκε εκ νέου κλιμάκιο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Αχαΐας της Περιφέρειας με επικεφαλής το μηχανικό Παναγιώτη Φλωράτο προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση.
Λόγω των συνεχιζόμενων βροχοπτώσεων, το γεωλογικό φαινόμενο βρίσκεται σε εξέλιξη και η μελέτη και αποκατάσταση του προβλήματος θα απαιτήσει μεγάλο χρονικό διάστημα.
Το συγκεκριμένο τμήμα της Πατρών Καλαβρύτων μέσω Χαλανδρίτσας είχε ανακατασκευαστεί προ δεκαετίας.
ρεπορτάζ: ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS και εφ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.