Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανοίγει και πάλι τις πύλες του ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός της Φανερωμένης Αιγίου

Η Ιερά Μητρόπολις Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ανακοινώνει ότι το ερχόμενο Σάββατο, 31 Μαρτίου, ανοίγει και πάλι τις πύλες του ο Ιερός Μητρ...

Η Ιερά Μητρόπολις Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ανακοινώνει ότι το ερχόμενο Σάββατο, 31 Μαρτίου, ανοίγει και πάλι τις πύλες του ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός της Φανερωμένης Αιγίου, ο οποίος παρέμεινε κλειστός για δύο περίπου μήνες, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι εργασίες αποκατάστασής του από τις ζημιές που του προκάλεσε ο σεισμός της 7ης Νοεμβρίου 2014. 
Προς τούτο, στις 7μ.μ. της ίδιας ημέρας, θα τελεστεί Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Αμβροσίου, ο οποίος την επομένη, 1η Απριλίου, Κυριακή των Βαΐων, θα προεξάρχει της Θείας Λειτουργίας που θα τελεστεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό. 
Παρακαλούμε και προσκαλούμε τους ευσεβείς χριστιανούς τής πόλεώς μας όπως συμμετάσχουν στις ως άνω λατρευτικές Ακολουθίες. 
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.