Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δωροέκθεση στην Πάτρα από την Ιερά Μονή Μακελλαριάς των Καλαβρύτων

Ξεκίνησε προχθές, Δευτέρα, και ολοκληρώνεται σήμερα, Τετάρτη, η πασχαλινή δωροέκθεση των μοναζουσών στην Ιερά Μονή Μακελλαριάς των Καλαβ...

Ξεκίνησε προχθές, Δευτέρα, και ολοκληρώνεται σήμερα, Τετάρτη, η πασχαλινή δωροέκθεση των μοναζουσών στην Ιερά Μονή Μακελλαριάς των Καλαβρύτων, η οποία πραγματοποιείται στον πολυχώρο «Εμμέλεια» στην οδό Μιαούλη 48, μεταξύ Μαιζώνος και Κορίνθου. Η αδελφότητα της Μονής εκθέτει τις χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και άλλα όμορφα δώρα, καθώς και υγιεινά είδη σε όμορφες συσκευασίες, για την οικονομική ενίσχυσή της. Οπως είναι γνωστό, η Μονή Μακελλαριάς, αφού έμεινε κλειστή για πολλά χρόνια, από την 1η Αυγούστου του 2011, με φροντίδα του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, εγκαταστάθηκαν δύο νέες μονάζουσες, οι μοναχές Μαρκέλλα και Συγκλητική, οι οποίες και ανέλαβαν να ξαναζωντανέψουν το μοναστήρι. Τα έργα ανάπλασης στη Μονή βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.