HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακοίνωση Συλλόγου Καλλιφωνιωτών για την καταστροφική πυρκαγιά οικίας

Αγαπητοί συμπατριώτες, Όλοι μας, σήμερα πληροφορηθήκαμε με λύπη το δυσάρεστο γεγονός που συνέβη στο χωριό μας (Καλλιφώνιο), σχετικά με...

Αγαπητοί συμπατριώτες,
Όλοι μας, σήμερα πληροφορηθήκαμε με λύπη το δυσάρεστο γεγονός που συνέβη στο χωριό μας (Καλλιφώνιο), σχετικά με την ολοσχερή καταστροφή από φωτιά του σπιτιού της Κανελοπούλου Αγγελικής (δείτε εδώ).
Εμείς οι μεγαλύτεροι θυμόμαστε τους γονείς μας όταν συνέβαινε κάποια σοβαρή ζημιά σε ένα συγχωριανό, όλοι ξεχνούσαν τις προσωπικές διαφορές τους και βοηθούσαν ο καθένας με τις δυνάμεις τους.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Καλλιφωνιωτών πιστεύοντας στη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη των ανθρώπων αποφάσισε να πάρει την πρωτοβουλία ώστε να ζητήσει τη βοήθειά σας, προσφέροντας ό,τι μπορεί ο καθένας για να στηρίξουμε αυτή την οικογένεια να μπορέσει να φτιάξει και πάλι το σπίτι.
Σας γνωρίζουμε ότι από το Σύλλογο θα υπάρχει διαφάνεια και θα μπορεί ο καθένας να λαμβάνει γνώση για την οικονομική βοήθεια.
Για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε θα μπορείτε να επικοινωνείτε με κάποιο μέλος του Συλλόγου.
Σας ευχαριστούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.