Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Κοντονής ζητά τα πρακτικά του Δικαστηρίου για την αθώωση Αμβροσίου

Για το σκεπτικό της αθωωτικής απόφασης για τον Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιο, ο οποίος κατηγορήθηκε για κατάχρη...

Για το σκεπτικό της αθωωτικής απόφασης για τον Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιο, ο οποίος κατηγορήθηκε για κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος και υποκίνηση μίσους κατά των ομοφυλοφίλων βάσει του αντιρατσιστικού νόμου, ζητά ενημέρωση ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.
Όπως είπε ο υπουργός, η αθωωτική απόφαση των ξένισε και γι'αυτόν τον λόγο θα ζητήσει τη Δευτέρα ενημέρωση.
"Δημιουργούνται εύλογα ερωτηματικά με βάση τις δημοσιογραφικές πληροφορίες και το ρεπορτάζ, για το λόγο αυτό αύριο θα ζητήσω να μου διαβιβαστούν τα πρακτικά της δίκης στα οποία περιλαμβάνεται και το σκεπτικό της απόφασης για να ξέρω ακριβώς τι έγινε και πώς κατέληξε το δικαστήριο σε αυτή την κρίση", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός επισήμανε επίσης ότι "η Δικαιοσύνη είναι ο υπέρτατος προστάτης και θεματοφύλακας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ωστόσο, αν υπάρχουν στην υπόθεση αυτή παραφωνίες θα το δούμε και σε κάθε περίπτωση θα σταθμίσουμε τα δεδομένα. Εκτός αυτού οι αποφάσεις των δικαστηρίων γνωρίζεται ότι ελέγχονται από τα αρμόδια δικαστικά όργανα".

Υπενθυμίζεται, ότι πριν λίγες ημέρες, ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, Αμβρόσιος, σε βάρος του οποίου είχε κατατεθεί μήνυση για σύνταξη και ανάρτηση κειμένου μίσους και προτροπής σε βία σε βάρος των ομοφυλόφιλων στο προσωπικό του ιστολόγιο, κρίθηκε αθώος από το δικαστήριο Αιγίου, που εξέτασε την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.