HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δημοσία Καθαριότητα στη Δάφνη Καλαβρύτων

Γράφει ο Θεόδωρος Κόλλιας Τις τελευταίες ημέρες, είδαν το φως της δημοσιότητας, πληροφορίες που έκαναν λόγο για πανστρατιά εθελοντικ...


Γράφει ο Θεόδωρος Κόλλιας
Τις τελευταίες ημέρες, είδαν το φως της δημοσιότητας, πληροφορίες που έκαναν λόγο για πανστρατιά εθελοντικής δράσης , ιδιωτών, πολιτών , συλλόγων και μαθητών σχολείων με την συμμετοχή της Δημοτικής Αρχής για τον καθαρισμό κεντρικών οδών της Δάφνης.
Με την ιδιότητα του προέδρου του ΝΑΟΔ, θέλω να κάνω γνωστό μέσω αυτής της δημόσιας παρέμβασής μου, ότι ουδέποτε το ΔΣ έλαβε σχετική απόφαση συμμετοχής σε μια τέτοιου είδους δράση.
Επίσης θέλω να κάνω γνωστό ότι, βαθιά πεποίθηση και αρχή μου , είναι ότι σε καμμία περίπτωση οι εθελοντικές δράσεις δεν πρέπει να υποκαθιστούν μια εκ των βασικών υποχρεώσεων μιας δημοτικής αρχής έναντι των δημοτών της.Την καθαριότητα.
Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο, κάποιοι κάτοικοι με πολύ καλές προθέσεις και αγάπη για το χωριό μας να αναλαμβάνουν τέτοιες πρωτοβουλίες. Θεωρώ ότι η Δημοτική Αρχή πρέπει να σπεύσει άμεσα με προσωπικό και μηχανήματα προκειμένου να καθαριστούν και να καλλωπιστουν όλοι οι δρόμοι του χωριού μας.
Άραγε , θα επέτρεπε να οργανωθεί μια τέτοιου είδους δράση σε άλλο δημοτικό διαμέρισμα ή στην έδρα του Δήμου μας;;;;
Ο ΝΑΟΔ έχει αποδείξει στην πράξη ότι προάγει τον εθελοντισμό όταν διοργάνωνε ημερίδες για το περιβάλλον στο ποτάμι.
Όταν εθελοντικά καθαρίζει από φερτα αντικείμενα το ποτάμι και τις όχθες του.
Όταν με υψηλό οικονομικό κόστος και εθελοντική δουλειά των μελών του φύτεψε καναδέζικα πλατάνια στον Λάδωνα, μετά τις διαβεβαιώσεις του ΕΘΙΑΓΕ ότι δεν προσβάλλονται από τον καταστροφικο ιό.
Ο ΝΑΟΔ , το έχει δείξει αυτό με μια σειρά απο δράσεις και πράξεις .
Είμαστε ανοιχτοί και διατεθειμένοι να συμβάλλουμε σε δράσεις που προάγουν τον εθελοντισμό,τον σεβασμό στο περιβάλλον,την χλωρίδα και την πανίδα του τόπου μας. Δυστυχως ομως,βαθιά πεποίθηση όλων μας, θα πρέπει να είναι η διεκδίκηση του αυτονόητου το 2018 και όχι η επιστροφή σε μαύρες δεκαετίες προσωπικής εργασίας.
Με εκτίμηση
Θοδωρής Κόλλιας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.