HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ξανά στο εδώλιο ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος - Έφεση Εισαγγελέως κατά της αθωωτικής απόφασης

Ξανά στο εδώλιο θα βρεθεί ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος, καθώς η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αιγίου κα Λάλλη άσκησε έφεση κατά της αθωωτικής ...

Ξανά στο εδώλιο θα βρεθεί ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος, καθώς η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αιγίου κα Λάλλη άσκησε έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, ύστερα από αίτημα της πολιτικής αγωγής.
Μόλις 10 μέρες μετά την απόφαση απαλλαγής του Μητροπολίτη από την κατηγορία της δημόσιας υποκίνησης βίας ή μίσους κατά των ομοφυλοφίλων, μετά από μήνυση που κατέθεσαν εις βάρος του 9 άτομα, η Εισαγγελέας αποφάσισε να συζητηθεί σε δεύτερο βαθμό η ίδια υπόθεση και η εκδίκασή της θα γίνει επίσης στο Αίγιο σε ημερομηνία που θα προσδιοριστεί εν ευθέτω χρόνω.
Την ίδια ώρα πάντως ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος με σημερινή του ανάρτηση και σχολιάζοντας τις αντιδράσεις εναντίον της αθωωτικής απόφασης, αναφέρει πως: «Ελευθερία του λόγου υπάρχει μόνο για Συριζαίους, για ομοφυλόφιλους και αναρχικούς! Ζήτω η Δημοκρατία!».
Ο Mητροπολίτης ασκεί κριτική και στις τρεις παραπάνω ομάδες για τα έκτροπα, όπως χαρακτηρίζει  την αναγραφή συνθημάτων και την ανάρτηση πανό στο Αίγιο την ημέρα της δίκης και δηλώνει ότι υποκινητές τους ήταν ο… ΣΥΡΙΖΑ.
Γράφει χαρακτηριστικά: «Με βεβαιότητα κανείς δεν θα μπορούσε να το ισχυρισθεί! Πλήν όμως ακόμη και αν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν ήσαν οι αυτουργοί των σημειωθεισών καταστροφών, χωρίς αμφιβολία αυτοί είναι οι ΗΘΙΚΟΙ αυτουργοί, ΟΙ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ!».
Από την κριτική του Αμβρόσιου φυσικά δεν ξεφεύγει και ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κοντονής, για τον οποίο αναφέρει ότι «είναι απαράδεκτη από κάθε άποψη η παρέμβασή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.