HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: "Προκλητική η απόφαση αθώωσης Αμβροσίου - Παντός καιρού ο Δήμαρχος"

Ανακοίνωση για την αθωωτική απόφαση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ.κ. Αμβροσίου, εξέδωσε η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Καλα...

Ανακοίνωση για την αθωωτική απόφαση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ.κ. Αμβροσίου, εξέδωσε η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων. Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων κάνουν λόγο για τυφλή Δικαιοσύνη, όντας "τυφλή" με μια απόφαση πρόκληση στην κοινωνία, ενώ καταφέρεται και κατά του Δημάρχου Καλαβρύτων
Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:  
Η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων καταγγέλλει τον περιβόητο "Δεσπότη" Καλαβρύτων Αμβρόσιο για την εκφορά λόγου μίσους και φασιστικού πάθους στην πρόσφατη δίκη του. Ο θιασώτης της "Χρυσής Αυγής", ο ομιλητής στην κηδεία του καταδικασθέντος δολοφόνου Ντερτιλή, ο υβριστής θεσμών και θεσμικών εκπροσώπων, αθωώθηκε από την τυφλή Δικαιοσύνη, όντας "τυφλή" με μια απόφαση πρόκληση στην κοινωνία ενώ δεν παραλείπει να κάνει λόγο για την υπεράσπιση του Δημάρχου, κάνοντα λόγο για "Δήμαρχο παντός καιρού"
Όχι δεν είναι ένα μεμονομένο περιστατικό. Η περίπτωση του "Δεσπότη" Αμβρόσιου που κυρήσσει συστηματικά τον φασισμό είναι το πρόσωπο του τέρατος έτσι όπως το περιέγραψε ο Μ.Χατζηδάκης σε ανύποπτους καιρούς. Αλλά και ο Δήμαρχος της Μαρτυρικής πόλης των Καλαβρύτων έτρεξε ασθμαίνοντας να γίνει μάρτυρας υπεράσπισης του περιβόητου "Δεσπότη". Δυστυχώς και εδώ ισχύει το ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ο παντώς καιρού Δήμαρχος σκέφτηκε το μέλλον του... Η συνέχεια όμως είναι γνωστή. Η αντίδραση της μέχρι τώρα βουβής Καλαβρυτινής κοινωνίας δεν θα αργήσει να έρθει! Η άμεση παρέμβαση του Υπουργόυ Δικαιοσύνης για εξέταση της απόφασης, όπως άλλωστε ο νόμος προβλέπει αλλά και η προσφυγή στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν κλείνει την υπόθεση. Το θέμα θα έχει και συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.