Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρόκληση μέσα στην Αγιά Σοφιά από τον Ερντογάν

Στην Αγιά Σοφιά, βρέθηκε ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για τα εγκαίνια πολιτιστικής έκθεσης, στο πλαίσιο της Μπιενάλε της Κω...

Στην Αγιά Σοφιά, βρέθηκε ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για τα εγκαίνια πολιτιστικής έκθεσης, στο πλαίσιο της Μπιενάλε της Κωνσταντινούπολης, βρέθηκε στην Αγία Σοφία .
Κατά την είσοδό του ο Ερντογάν χαιρέτισε με τη «ραμπία», δηλαδή με τα τέσσερα δάχτυλα και τον δείκτη διπλωμένο στην παλάμη, που είναι ο χαιρετισμός των Αδελφών Μουσουλμάνων της Αιγύπτου.
«Εκείνοι που έχουν νοοτροπία πιο βυζαντινή από το Βυζάντιο και πιο δυτική από τη Δύση, αλλά αμφισβητούν τις αξίες του λαού, δυστυχώς δεν γνωρίζουν την αξία της κληρονομιάς που άφησαν οι πρόγονοί μας» είπε κατά τη διάρκεια ομιλίας του.
Κατηγόρησε επίσης την Ευρώπη ότι «κατέστρεψαν τον πολιτισμό μας, περισσότερο από Δύση, εκείνοι που έχουν τη δυτική νοοτροπία» και όσοι ««μετέτρεψαν τα τζαμιά μας σε μουσεία. Όπως αυτός ο χώρος. Μετέτρεψαν τα τζαμιά μας σε στάβλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.