Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η AEGEAN ξεναγεί τους επιβάτες στα... Καλάβρυτα (ΦΩΤΟ)

Η φωτογραφία είναι από πτήση Βερολίνο - Αθήνα σήμερα 7 Μαρτίου 2018 Με ομορφιές από τα Καλάβρυτα υποδέχεται η αεροπορική εταιρεία AEGE...

Η φωτογραφία είναι από πτήση Βερολίνο - Αθήνα σήμερα 7 Μαρτίου 2018
Με ομορφιές από τα Καλάβρυτα υποδέχεται η αεροπορική εταιρεία AEGEAN στους επιβάτες της κατά τη διάρκεια όλων των πτήσεων, εσωτερικού και εξωτερικού.
Με βίντεο περίπου 11 λεπτών, οι επιβάτες έχουν την ευκαιρία να κάνουν, ένα περίπατο τόσο στα Καλάβρυτα όσο και σε άλλες τουριστικές περιοχές της Ελλάδας.

Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα
Η AEGEAN δημιούργησε ένα νέο κανάλι, το «enter Greece», το οποίο προβάλλει τις ομορφιές της χώρας, την πλούσια γαστρονομία του κάθε τόπου, την ιστορία, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους. Με τη δημιουργία του καναλιού «enter Greece» η εταιρεία εμπλουτίζει το νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμά της εν πτήσει (In Flight Entertainment) με μοναδικές ελληνικές στιγμές.
Από το μουσείο της Ακρόπολης μέχρι τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, από τα σμαραγδένια νερά του Ιονίου ως το βαθύ μπλε του Αιγαίου, από το άγριο τοπίο της χαράδρας του Βίκου ως την ποικιλόμορφη ομορφιά της Μεσσηνίας, από τα φρέσκα ψάρια των νησιών μας, στους αμπελώνες και τα κρασιά μας,  τα video αυτά αναδεικνύουν την ελληνική περιφέρεια, τις πόλεις και την άγονη γραμμή.

Θα εμπλουτίζονται
Η παραγωγή των video αποτελεί μέρος των ενεργειών της εταιρείας για την ενίσχυση του τουρισμού και την ανάδειξη της ελληνικής περιφέρειας και των άγονων γραμμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία  θα εμπλουτίζει και θα διαμορφώνει τα video, τα οποία θα αποτυπώνουν τις ομορφιές κάθε ελληνικής περιφέρειας χωριστά.
Οι επιβάτες της AEGEAN θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν αυτή την ξεχωριστή εμπειρία  σε όλες τις πτήσεις, εσωτερικού και εξωτερικού, με αεροσκάφη Airbus A320 & A321.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.