Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια 87 ατόμων στην Μακελλαριά (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία πριν από λίγη ώρα η επιχείρηση απεγκλωβισμού 87 ατόμων από Πάτρα (η πλειοψηφία των οποίων καλαβρυτινής καταγωγ...

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία πριν από λίγη ώρα η επιχείρηση απεγκλωβισμού 87 ατόμων από Πάτρα (η πλειοψηφία των οποίων καλαβρυτινής καταγωγής) που επέβαιναν σε τέσσερα μικρά λεωφορεία 7 χιλιόμετρα από το Μοναστήρι της Μακελλαριάς. Οι προσκυνητές έιχαν φτάσει νωρίς το απόγευμα στο Μοναστήρι για να παρακολουθήσουν την Ιερά ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου. Μετά το πέρας της Ακολουθίας αναχώρησαν για Πάτρα. Στις 8:30μμ λόγω της ισχυρής νεροποντής τα λεωφορεία "κόλλησαν" στο χωμάτινο δρόμο με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν. Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Διοικητής της Π.Υ. Καλαβρύτων κος Γιαννάκης ο οποίος ήρθε σε επαφή με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Μανεσίου κο Κουτρουμάνη και τον Αντιδήμαρχο κο Χουλιάρα και εστάλη άμεσα τρακτέρ με οδηγό τον κ. Σπηλιόπουλο όπου έφτασε στο σημείο σε εύλογο χρόνο και με αρκετή προσπάθεια τράβηξε τα λεωφορεία. Στο σημείο έφτασαν δύο περιπολικά του Α.Τ.Καλαβρύτων και τζιπ της Πυροσβεστικής με τον κο Διοικητή.   
Καθ όλη την διάρκεια του συμβάντος τόσο ο Διοικητής της Πυροσβεστικής κος Γιαννάκης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων κος Σταθούλιας, ο Δήμαρχος κος Λαζουράς, οι Μοναχές της Μονής ήταν σε συνεχή επικοινωνία και συντόνιζαν την επιχείρηση που είχε αίσιο τέλος.
Μεταξύ των επιβατών ήταν και ένα τετράχρονο παιδί. Κανείς εκ των επιβατών δεν κινδύνευσε και αυτήν την ώρα 1:30 έφτασαν όλοι στον προορισμό τους.
Στην επιχείρηση από την πρώτη στιγμή βρισκόταν το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS που σας μεταφέρει το ρεπορταζ και τις εικόνες

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.