Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Τι κατέγραψε το Αστυνομικό Δελτίο το Σάββατο 4 Μαρτίου 2018

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα τ...

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα το οποίο συνέβη χθες το πρωί, στην Περιβόλα Πατρών, όταν 21χρονος ημεδαπός, οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα και ενεργώντας προσπέραση, προσέκρουσε στο προπορευόμενο όχημα που οδηγούσε ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε μαντρότοιχο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.
Η οδηγός του προπορευόμενου οχήματος συνελήφθη, ενώ από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών ενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 33χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή και διάπραξη κλοπής.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, κατασχέθηκαν ένα πιστόλι και 23 φυσίγγια τα οποία ο 33χρονος κατείχε παράνομα, ενώ προέκυψε ότι το τελευταίο τριήμερο ο δραστης είχε εισέλθει από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία 48χρονου ημεδαπού στο Αίγιο και είχε αφαιρέσει ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα έγγραφα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας όπου διαμένει βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένα τα εξής :
•       25 γραμμάρια κάνναβης,
•       μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
•       ιδιόχειρες σημειώσεις του, στις οποίες αναγράφονταν διακινούμενες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.
Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα
Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, δυο αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 35 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 35 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και λαθραίος καπνός   συνολικού βάρους 1.700 γραμμαρίων.

Σύλληψη ημεδαπού για εκβίαση
Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο Λάππα Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 61χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για εκβίαση.
Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης μετέβηκε δυο φόρες σε οικία 61χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Μπαγκλαντές και απαίτησε εκβιαστικά τη καταβολή του χρηματικού ποσού των 11.150 ευρώ ως αποζημίωση, για σωματική βλάβη που είχε υποστεί από σκύλο ομοεθνούς υπαλλήλου του παθόντα, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα τοποθετούσε ποσότητα ναρκωτικών σε επιχείρηση του.
Δράστης αναζητήθηκε από τους αστυνομικούς, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.