Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Τι κατέγραψε το Αστυνομικό Δελτίο την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα...

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο συνέβη χθες το βράδυ, στην Πάτρα, όταν διερχόμενη αμαξοστοιχία του Ο.Σ.Ε. οδηγούμενη από 50χρονο ημεδαπό, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, παρέσυρε 57χρονο ημεδαπό, ο οποίος διέσχιζε τις ράγες, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Επιπλέον, συνελήφθη ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας, για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών ενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες πρόκλησης του ατυχήματος.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβη.

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, κατά την είσοδό του στο Δικαστικό Μέγαρο,  βρέθηκε μέσα σε σακίδιο πλάτης που κατείχε μια σιδερογροθιά, η οποία κατασχέθηκε.

Σύλληψη τριών αλλοδαπών για παράνομη είσοδο
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 31, 30 και 22 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.