Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

"Εις... υγειάν των Καλαβρύτων" στην διεθνή τουριστική έκθεση ΙΤΒ 2018 του Βερολίνου

Η αύξηση των τουριστικών προγραμμάτων και οργανωμένων ταξιδιών προς τα Καλάβρυτα, έθεσε η Καλαβρυτινή αντιπροσωπεια που αποτελείται από ...

Η αύξηση των τουριστικών προγραμμάτων και οργανωμένων ταξιδιών προς τα Καλάβρυτα, έθεσε η Καλαβρυτινή αντιπροσωπεια που αποτελείται από τον Δήμαρχο κο Λαζουρά, τον κο Κατσικόπουλο και τον κο Μαγκαφά, κατά τη διάρκεια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης ΙΤΒ 2018, στο Βερολίνο.
Η Καλαβρυτινή αντιπροσωπεία, συμμετέχει στο κοινό περίπερρο της Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Τ. και είχε την ευκαιρία να συνατηθεί και να συνομιλήσει με μεγάλα τουριστικά πρακτορεία, tour operator και εκπροσώπους του παγκόσμιου τουρισμού. Σήμερα συναντήθηκαν με την Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά.
Ο κ. Λαζουράς δ΄γλωσε σχετικά:
"Με τις πρωτοβουλίες μας και τις συνεχείς και άοκνες προσπάθειές μας, ενισχύουμε και δίνουμε ώθηση και στην τουριστική ανάπτυξη του Δήμου μας. Τα Καλάβρυτα, πλέον, είναι παντού, παρόντα, με οργάνωση, προετοιμασία, μεθοδικότητα, εξωστρέφεια και δυναμισμό."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.