HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Πρώτη πανελλήνια... εμφάνιση για το snow volleyball (ΦΩΤΟ)

Πρώτη πανελλήνια... εμφάνιση σήμερα για το snow volleyball , που αλλού, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων. Το νέο άθλημα, επίσημο πλέο...

Πρώτη πανελλήνια... εμφάνιση σήμερα για το snow volleyball, που αλλού, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων. Το νέο άθλημα, επίσημο πλέον από την ομοσπονδία Βόλεϊ. Τι κι αν χιόνιζε οι αθλητές και οι αθλήτριες προσέφεραν σπουδαίο θέαμα. 
Στο Χιονοδρομικό βρέθηκαν και αρκετοί "επώνυμοι" που δοκίμασαν το νέο άθλημα. 
Ο Ολυμπιονίκης της Αθήνας Βασίλης Κουρνέτας, ο ασημένιος Ολυμπιονίκης στο Πεκίνο στην κωπηλασία, Δημήτρης Μούγιος, οι δημοσιογράφοι, Εύα Αντωνοπούλου του ΣΚΑΪ, η διευθύντρια του queen.gr Δέσποινα Καμπούρη, η Χριστίνα Βραχάλη του gazzetta.gr και η Ευαγγελία Τσιορλίδα του Music FM 89,2 έδειξαν το ταλέντο τους και στο χιόνι. 

Τα αποτελέσματα των προκριματικών
Οι αγώνες των προκριματικών σε άνδρες και γυναίκες στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα snow volley ολοκληρώθηκαν και συμπληρώθηκαν τα ταμπλό της διοργάνωσης.
Στην κατηγορία των ανδρών, οι Μεσσαλάς, Στάικος επικράτησαν με 2-0 σετ (11-0, 11-2) των Νικολακάκη, Κινικλή και πήραν το πρώτο εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό. Την τελευταία θέση πήραν οι Βλαχάκης, Παπαδογούλας νικώντας με 2-0 (11-5, 11-8) τους Γεωργούλα, Ψάρρη.
Στις γυναίκες, Μπιτσοπούλου, Χρυσομαλλίδη νίκησαν εύκολα με 2-0 (11-1, 11-1) τις Μήνα, Τρυφωνοπούλου, ενώ Γεωργιάδου, Πάικου επικράτησαν με 2-0 (11-7, 13-11) των Βλαχάβα, Ντίτσα. 


Η Εύα Αντωνοπούλου του ΣΚΑΪ με τον Νίκο Κυριαζή του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.