HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Νίκησε στο... βούρκο με φόντο την άνοδο

Μεγάλη νίκη κατάφερε να πάρει η Παναχαϊκή στον αγώνα που έδωσε με τα Τρίκαλα, επιστρέφοντας έτσι στα νικηφόρα αποτελέσματα. Οι «κοκκινό...

Μεγάλη νίκη κατάφερε να πάρει η Παναχαϊκή στον αγώνα που έδωσε με τα Τρίκαλα, επιστρέφοντας έτσι στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Οι «κοκκινόμαυροι» της Παναχαϊκής σε ένα γήπεδο που έμοιαζε περισσότερο με βούρκο και χωράφι πήραν τη νίκη με αυτογκόλ που πέτυχε ο Λεάντρο για λογαριασμό των φιλοξενουμένων όταν μετά από σέντρα του Στεργίδη ο Βραζιλιάνος με προβολή και άθελα του έκανε το 0-1.

Η φάση που έγινε στο 40’ έμελλε να κρίνει τον αγώνα. Η Παναχαϊκή κατάφερε στην επανάληψη να κρατήσει υπέρ της το σκορ, σε ένα γήπεδο που έτσι και αλλιώς δεν προσφερόταν για μπάλα, με τα Τρίκαλα να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και να πιέζουν κυρίως από το 70’ και μετά.

Δεν άλλαξε όμως κάτι. Η Παναχαϊκή πήρε μία δίκαιη νίκη, με τους παίκτες της να πανηγυρίζουν μαζί με τους οπαδούς της που για ακόμα μία φορά την ακολούθησαν και σε αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι της.

Τρίκαλα: Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης (79; Γρόντης), Λεάντρο, Κοτσώνης, Μάκος, Τσιάρας (70΄ Ζγκούρη), Τόμιτς (56΄Ν. Λουντουλου), Γιαννιτσάνης, Μιλοσάβλιεφ, Σαχινίδης.

Παναχαϊκή: Σούλης, Γκίνο (66΄ Πολυχρόνης), Σωτηράκος, Στεργίδης (82΄ Πλέγας), Φωτάκης, Ελευθεριάδης (89΄Πολιμος), Λουμπαρδέας, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Μωραϊτης, Φουρλάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.