HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Μέσι έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην Μπαρτσελόνα - Καθάρισε η Μπάγερν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μέσι έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην Μπαρτσελόνα Η εξαιρετικά στημένη Τσέλσι μπλόκαρε την Μπαρτσελόνα, όμως οι Μπλαουγκράνα κατάφερα...

Ο Μέσι έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην Μπαρτσελόνα
Η εξαιρετικά στημένη Τσέλσι μπλόκαρε την Μπαρτσελόνα, όμως οι Μπλαουγκράνα κατάφεραν να φύγουν με ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης από το Λονδίνο (1-1). "Χλιαρή" βραδιά για τον Λιονέλ Μέσι, που όμως σκόραρε για πρώτη φορά απέναντι στους Μπλε, στο ένατο παιχνίδι που τους αντιμετώπισε. Δύο δοκάρια κι ένα γκολ για τον κεφάτο Γουίλιαν.
Τσέλσι (Αντόνιο Κόντε): Κουρτουά, Μόουζες, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρίντιγκερ, Μάρκος Αλόνσο, Καντέ, Φάμπρεγας, Ουίλιαν, Πέδρο, Αζάρ.
Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Παουλίνιο, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Μέσι, Λουίς Σουάρες.

Καθάρισε από το πρώτο ματς η Μπάγερν
Η Μπάγερν κατάφερε να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, κερδίζοντας με 5-0 την Μπεσίκτας. Βέβαια, σε αυτό μεγάλο ρόλο έπαιξε και ο Βίντα, που αποβλήθηκε μόλις από το 16’ για φάουλ στον Λεβαντόφσκι λίγο έξω από την περιοχή, με τους Βαυαρούς να κυριαρχούν, να πιέζουν και να χάνουν ευκαιρίες μέχρι το τέλος
Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Αλάμπα, Βιδάλ (83’ Τολισό), Μαρτίνεθ, Χάμες (44’ Ρόμπεν), Μίλερ, Κομάν (81’ Ριμπερί), Λεβαντόφσκι
Μπεσίκτας (Σενιόλ Γκιουνές): Φάμπρι, Αντριάνο, Πέπε, Βίντα, Ερκίν (69’ Γκοκάν), Μεδέλ (85’ Αρσλάν), Χάτσινσον, Κουαρέσμα, Ταλίσκα, Μπάμπελ, Βάγκνερ Λοβ (57’ Τόσιτς)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.