HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Μπερδέματα" για τους Μανεσιώτες της Αθήνας

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε μια μικρή συνεστίαση Μανεσιωτών στο μουσικό μεζεδοπωλείο ‘’Το Μπέρδεμα’’ στ...

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε μια μικρή συνεστίαση Μανεσιωτών στο μουσικό μεζεδοπωλείο ‘’Το Μπέρδεμα’’ στην Καισαριανή. Ήταν μια ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, να πιούμε ένα ποτήρι κρασί, να κουβεντιάσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για τα θέματα που αφορούν το όμορφο χωριό μας. Ο κ. Αντώνης Νικολακόπουλος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, και αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία του Δήμου Καλαβρύτων και του Πολιτιστικού μας Συλλόγου με τον ικανότατο πρόεδρο  της κοινότητάς μας κ.  Ιωάννη Κουτρουμάνη διότι το χωριό μας γίνεται ακόμη πιο όμορφο με τα ωραία έργα που εκτελούνται. Επίσης έλαβε τον λόγο η κ. Ανδρομάχη Μητροπούλου η οποία αναφέρθηκε στα έργα που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο, όπως και στις δυνατότητες αξιοποίησης  της φυσικής ομορφιάς του χωριού μας. Οι παρευρισκόμενοι αντήλλαξαν ευχές για την νέα χρονιά και τις απόκριες που έρχονται και αποχαιρετίστηκανε με την υπόσχεση για  μια νέα συνάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.